Фото без опису Фото без опису

Сьогодні, 23 грудня 2021 року під головуванням селищного голови Надії Данилюк відбулося чергове пленарне засідання 12 сесії VIII демократичного скликання Ланчинської селищної ради. З-поміж інших засідань селищної ради сьогоднішня сесія була присвячена питанням, пов`язана із затвердженням бюджету на 2022 рік.

Фото без опису

Розпочалася вона традиційно спільним виконанням Державного Гімну та молитви.

Фото без опису Фото без опису

Перед початком пленарного засідання селищний голова Надія Данилюк привітала з ювілеєм депутата Галину Коновалюк та побажала їй міцного здоров’я, довгих щасливих років життя, родинного затишку і тепла, душевної рівноваги та впевненості у майбутньому.

Фото без опису Фото без опису

До проєкту порядку денного пленарного засідання включено 23 питання:
- Про  внесення змін до рішення сесії № 23-3/2020 від 24 грудня 2020р. «Про бюджет Ланчинської селищної ради на 2021 рік»
- Про внесення змін до рішення сесії від 24 грудня 2020 року № 27-3/2020 «Про порядок складання, затвердження та контролю виконання фінансового плану КП «КНП ЦПМСД Ланчинської селищної ради»
- Про порядок складання, затвердження та контролю виконання фінансового плану КП «КНП ЦПМСД Ланчинської селищної ради Надвірнянського району Івано-Франківської області» на 2022 рік.
- Про бюджет Ланчинської селищної територіальної  громади на 2022 рік.
- Про погодження кандидатури на посаду директора КЗК «Центр культури і дозвілля» Ланчинської селищної ради 
- Про внесення змін до Положення про відділ освіти, молоді та спорту Ланчинської селищної ради.
- Про передачу майна на баланс відділу освіти, молоді та спорту Ланчинської селищної ради.
- Про внесення змін до Положення  про постійну комісію з питань законності, правопорядку, захисту прав людини, депутатської етики і регламенту.
- Про внесення змін до рішення сесії № 18-3/2020 від 24 грудня 2020 року «Про затвердження положення  про старосту, старост».
- Про затвердження  Програми підтримки сімей загиблих, постраждалих учасників Революції Гідності, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності  України, та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в АТО/ООС в районах її проведення, чи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки, відсічі і стримування збройної агресії Російської  Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення  на 2022 – 2026 роки.
- Про затвердження тарифу ТОВ «Коловектор» на постачання теплової енергії для опалення  в Ланчинському ліцеї ім. Юрія Шкрумеляка Ланчинської селищної ради Надвірнянського району Івано-Франківської області
- Про встановлення розміру кошторисної заробітної плати при здійсненні будівництва об'єктів за рахунок коштів селищного бюджету.
- Про витяг з програми проведення заходів формування підрозділу та штабу району  територіальної  оборони на 2022 рік
- Про затвердження Плану заходів на 2022 рік з відзначення в Ланчинській ТГ державних, національних свят, вшанування пам’ятних дат національно-визвольної боротьби та видатних  діячів культури і мистецтва
- Про затвердження технічної документації  з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту селища Ланчин Ланчинської селищної ради  
- Ряд земельних питань

Фото без опису Фото без опису

Наприкінці сесії Надія Данилюк подякувала за сприяння та допомогу народному депутату України від 87-го округу Василю Вірастюку у виділенні 2млн. 100тис. гривень на соціально-економічний розвиток Ланчинської громади, а саме берегоукріплення потічка Урюк.

За результатами голосування було прийнято всі питання порядку денного. Сесійне засідання пройшло в конструктивному руслі, за що селищний голова особисто подякувала усім депутатам, привітала присутніх депутатів та в їх особі усіх мешканців громади з прийдешніми Новорічними та Різдвяними святами та побажала усього найкращого, що кожен сам для себе бажає.