Фото без опису

Шановні депутати Ланчинської селищної ради, старости, працівники селищної ради та її виконавчого апарату!

Щиро вітаю вас з професійним святом — Днем місцевого самоврядування в Україні!

Цей день стоїть в ряду дат пов’язаних із здобуттям Україною незалежності і розбудовою власної державності та демократії. Він об’єднав людей активної життєвої позиції, лідерів громад, організаторів втілення в життя їх волі.

Майбутнє держави та нашої громади неможливе без розвитку місцевого самоврядування. Адже місцеве самоврядування – це найближча до людей і їхніх турбот владна самоор­ганізація, це вибір вільних громадян, які довіряють обраним ними представникам, і наділяють їх владними повноваженнями. Завдяки злагодженій роботі депутатського корпусу та виконавчого комітету, тісному співробітництву з територіальною громадою, вдається вирішувати чимало непростих питань, реалізовувати багато перспективних планів та задумів.
Шановні колеги, на наших власних плечах лежить відповідальність за благоустрій громади, підвищення якості адміністративних послуг, реалізація задумів та перспективних планів — тобто підвищення рівня життя всіх жителів громади.

Я дякую вам за сумлінну працю на благо Ланчинської громади та її жителів. Нехай професійність та досвід, творче ставлення до виконання своїх професійних обов’язків сприяють розбудові й розвитку нашої громади.
Нехай усі життєві негаразди обходять стороною, щира людська вдячність та повага будуть нагородою за вашу нелегку працю, а любов та підтримка ближніх зігрівають серця серед щоденних турбот.
Зі святом!

З повагою
Селищний голова                                                                                Надія ДАНИЛЮК