1 жовтня 2021р., відбулася робоча нарада з питань формування проекту селищного бюджету Ланчинської територіальної громади на наступний бюджетний період, під головуванням селищного голови Надії  Данилюк за участю працівників Управління фінансів Ланчинської селищної ради для начальників та бухгалтерів комунальних установ і структурних підрозділів. 

На нараді обговорювались важливі питання для подальшого ефективного виконання обов’язків у сфері фінансової діяльності, а саме :

  • Ознайомлення членів робочої групи з планом заходів щодо підготовки проекту селищного бюджету Ланчинської територіальної громади на 2022р. та розпорядженням селищного голови від 20 вересня 2021р. №180/02.1-05.
  • Ознайомлення членів робочої групи з проектом Закону України «Про Державний бюджет України на 2022 рік» в частині міжбюджетних трансфертів селищному бюджету на 2022 рік.

 

На даному засіданні вирішили  розробити та затвердити графік засідань робочої групи:

  •  01 жовтня 2021р. – перше засідання;
  • 25 жовтня 2021р. – друге засідання;
  • 23 листопада 2021р. – третє засідання;
  • 13 грудня 2021р. – четверте засідання.

 

Під час наради начальник  Управління фінансів  Ланчинської селищної  ради довела до головних розпорядників коштів селищного  бюджету основні підходи до формування селищного бюджету на 2022 рік,   показники міжбюджетних трансфертів, вимоги до складання бюджетних запитів. Також, головних розпорядників  коштів міського бюджету було ознайомлено з новинами в законодавстві та проектами нормативних актів щодо складання селищного бюджету у програмно-цільовому форматі та застосування гендерно- орієнтованого підходу в бюджетному процесі. Особливу увагу було приділено плануванню результативних показників бюджетних програм.

Фото без опису