Фото без опису

28 серпня - особливий день церковного календаря та одне з найшанованіших свят - Успіння Пресвятої Богородиці або, як кажуть у народі, Перша Пречиста.

Cвято Успіння належить до переліку дванадцяти найбільших свят церковного року, під час якого згадують упокоєння, воскресіння та прославлення Матері Божої.


Згадуючи про сумну подію, християни водночас радіють, що Пресвята Богоматір разом з тілом і душею перейшла з земного життя у Царство Небесне. Там вона править разом з Богом нашим Ісусом Христом, будучи нашою Покровителькою та Заступницею.


Шановні жителі нашої громади! Щиро вітаю вас зі святом і бажаю миру, щастя та міцного здоров`я, хай Божа Матінка допомагає нам у добрих справах та намірах та звернімося сьогодні в молитвах до Божої Матері з проханням простягнути над кожним з нас гілку фінікового дерева – символу святої благодаті.

Нехай буде з нами її благословення та захист.
 

 

З повагою
селищний голова                                                                                                                                        Надія ДАНИЛЮК