Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі,

розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

 

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, його категорія: Ланчинська селищна рада Надвірнянського району Івано-Франківської області. Україна, 78455 Івано-Франківська область, Надвірнянський район, смт.Ланчин, вул.Шкільна, 3. Код за

ЄДРПОУ – 04354545.

1. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником: код ДК 021:2015 код 30210000-4 Машини для обробки даних (апаратна частина). Робоча станція для оформлення та видачі документів, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус,  з комплектом обладнання для зняття біометричних даних (параметрів) особи за процедурою відкритих торгів (робоча станція в комплекті), далі - Товар.

2. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Закупівля робочих станцій здійснюється за рахунок коштів державного бюджету відповідно до Розпорядження КМУ від 09.06.2021 р. № 619-р «Про розподіл у 2021 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток мережі центрів надання адміністративних послуг»

Основні завдання, що вирішує закупівля робочої станції в комплекті це:

  • облаштування відділу Центр надання адміністративних послуг Ланчинської селищної ради спеціалізованим обладнанням для оформлення і видачі документів, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус,  з комплектом обладнання для зняття біометричних даних (параметрів) особи;
  • можливість альтернативного отримання цих послуг, як через територіальний підрозділ ДМС, так і через Центр надання адміністративних послуг Ланчинської селищної ради, що дозволить скоротити черги громадян;
  • отримання громадянами через Центр надання адміністративних послуг Ланчинської селищної ради більшого спектру адміністративних послуг сприятиме наповненню місцевого бюджету Ланчинської територіальної громади. 

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та вимог Управління Державної міграційної служби України в Івано-Франківській області.

3. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення визначений відповідно до Розпорядження КМУ від 09.06.2021 р.                     № 619-р «Про розподіл у 2021 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток мережі центрів надання адміністративних послуг», становить 310 000,00 грн з ПДВ.

4. Очікувана вартість предмета закупівлі: 310 000,00 грн з ПДВ.

5. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Для визначення очікуваної вартості закупівлі було проведено моніторинг ринкових цін, шляхом пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціни, що містяться у в мережі інтернет у відкритому доступі.