Фото без опису Фото без опису

29 червня відбулось пленарне засідання 7-ої сесії Ланчинської селищної ради VІІІ скликання під головуванням селищного голови Надії Данилюк. Сесійному  зібранню  передувала робота постійних комісій селищної ради, на яких детально були опрацьовано ряд  питань порядку денного 

Для розгляду на порядок денний виносились 22 питання.

1.Про ведення бухгалтерського обліку навчальними закладами Ланчинської селищної ради Надвірнянського району Івано-Франківської області.

2.Про утворення КЗК «Центр культури і дозвілля».

3.Про затвердження ставок земельного податку та пільг.

4.Про встановлення ставок єдиного податку.

5.Про встановлення порядку і нормативу відрахування частини чистого прибутку (доходу) комунальних підприємств до бюджету Ланчинської селищної ТГ.

6.Про затвердження розпорядження селищного голови №-104/02.1-05.

7. Про  внесення змін до рішення сесії № 23-3/2020 від 24 грудня 2020р. «Про бюджет Ланчинської селищної ради на 2021 рік».

8. Про затвердження проектно-кошторисної документації «Благоустрій території біля церкви св. Володимира та Ольги в с. Добротів Ланчинської селищної ради Надвірнянського району Івано-Франківської області (капітальний ремонт)»

9. Про затвердження проектно-кошторисної документації «Нове будівництво спортивного майданчика з штучним покриттям в с. Середній Майдан Ланчинської селищної ради Надвірнянського району Івано-Франківської області»

10. Про створення Асоціації «Футбольний клуб «Ланчин»».

11. Про передачу-приймання трактора колісного в межах комунальної власності Ланчинської селищної ради

12. Про надання згоди на взяття майна на баланс Ланчинської селищної ради.

13. Про передачу майна комунальної власності селищної ради комунальному підприємству «ЛанчинБуд» на праві господарського відання.

14.Про внесення змін до рішення сесії №211-6/2021 від 22 квітня 2021 року «Про внесення змін до договору оренди та укладення додаткової угоди»

15. Про надання дозволу Ланчинській селищній раді на розробку проекту детального плану території для будівництва та обслуговування комплексу дорожнього обслуговування в с. Добротів.

16. Про включення земельної ділянки комунальної власності в перелік земельних ділянок, права оренди на які пропонуються до продажу на земельних торгах окремими лотами, та надання дозволу на розроблення документації із землеустрою.

17. Про надання дозволу на виготовлення технічної  документації із землеустрою щодо інвентаризації земель

18. Про поділ земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності

19. Про надання дозволу на розробку технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту смт. Ланчин Ланчинської селищної ради Надвірнянського району.

20.Про надання дозволу на виготовлення проєктів детального плану території

21.Про вилучення земельної ділянки.

22.Про погодження межі.

Фото без опису Фото без опису

На сесійному засіданні були присутні 12 депутатів. До всіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.