Фото без опису

      Василь Шкляр — один з найвідоміших письменників сучасної України. Кожна його книжка стає бестселером. Успіх його романів приголомшливий: відзнаки, премії, гран-прі, постійні перевидання, переклади іноземними мовами. Шкляр є лауреатом багатьох літературних премій, але найдорожча з них — народна Шевченківська, яку автор отримав після того, як 2011 року відмовився прийняти з рук антиукраїнської влади присуджену йому Національну премію імені Тараса Шевченка.

     10 червня, з нагоди 70-ти річчя з дня народження Василя Шкляра,  у приміщені Ланчинської міської бібліотеки для дорослих  проведено літературне досьє.

Фото без опису

     На заході провідний бібліотекар - Любов Дутчак розповіла про життєвий та творчий шлях письменника. Окрім цікавих фактів з біографії автора, Любов Дутчак провела презентацію книжкової виставки, а особливо сконцентрувала увагу на найвідомішому творі письменника «Залишенець. Чорний Ворон», який висвітлює події 20-х років на Україні, боротьбу українського народу проти більшовицької навали. Роман написаний на реальних історичних фактах.

Фото без опису

     Запрошені висловили бажання ознайомитися з творами Василя Шкляра, а що саме головне – сформувати свою власну думку на події, які висвітлює автор у своїх книгах.