Фото без опису

У травні, коли прокидається від сну природа, коли дзвенить у блакиті пташиний спів, теплий весняний вітер приносить свято Матері.
Слово “мама” росте разом з нами тихо, як тихо ростуть дерева, сходить сонце, розцвітає квітка, як тихо світить веселка і гладить по голівці рідна рука. Зі звуку-сльозинки народжується на світ святе слово “мама”, яке вимовляє дитина. Але цю мить не вловити, як і не вловити того дня, коли вперше над колискою нахилилась мати. Це мить і це вічність, бо мама живе з нами вічно.

9 травня у Народному домі селища Ланчин відбувся концерт присвячений Дню матері.

Фото без опису

Травень місяць багатий на свята, одне з яких - День матері. Немає на землі ріднішої людини, аніж мама. Дуже приємно, що сьогодні серед нас мами і з великим материнським стажем, і молоді матері, і майбутні, - відзначила у вітальному слові селищний голова Надія Данилюк, тому бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, сімейного затишку і благополуччя. Спасибі вам за ваше материнство, за вашу любов і ласку.

Фото без опису

Зі словами вітань, шани та визнання до прекрасного товариства звернувся перший заступник селищного голови Михайло Іваночко. Він подякував всім матерям за безмежну материнську любов і відданість, благородність душі, мудрість і терпіння, копітку працю на благо громади, виховання гідних громадян, побажав щасливої долі й успіхів.

Фото без опису Фото без опису

Свій талант, щирі посмішки й сердечні зичення всім мамам подарували учасники концерту.