Фото без опису

На позачерговому засіданні селищної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій дозволили навчання з 5 квітня для учнів молодшої школи (1-4 класи) та старшокласників (5-11 класи) Ланчинської територіальної громади.

І школярам, і їхнім батькам потрібно адаптуватися до карантинних викликів.

Також з 1 квітня вже відновлюється навчання для дошкільного закладу «Ромашка».

Фото без опису

«Ми не можемо бути впевненими, що епідемія завершиться цього або наступного року. Нам потрібно навчитися жити в таких умовах. Але ми не можемо собі дозволити втратити ціле покоління через неосвіченість та карантинні обмеження», - наголосив голова комісії Михайло Мельник.

 

Окрім того, усі учасники навчального процесу повинні неухильно виконувати обмежувальні протиепідеміологічні заходи постанови Кабінету Міністрів України від  09.12.2020 № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19 спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» та постанови Головного державного санітарного лікаря України від 22.08.2020 № 50  «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв’язку поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)».

Фото без опису

 

Фото без описуФото без опису