26 лютого, в рамках реалізації проєкту «Етнокав’ярня”Скарбниця ідей та традицій», відбувся онлайн-тренінг «Принцип гендерної рівності з акцентом на лідерську роль жінки», організований Ланчинською міською бібліотекою для дорослих, Марією Попович - керівником проєкту, у форматі Google Meet.

Фото без опису

     Тренінг проводила заступниця голови громадської організації «Діє. Добрі ідеї Єднають» Печеніжинської ОТГ, випускниця АЖЛ – Марія Козьменко.

Вона представила учасникам заходу презентацію, завдяки якій показано, як досягти рівності між жінками і чоловіками з метою забезпечення стабільного розвитку. Також дізналися про концепцію рівних прав людини в різних правових відносинах і отримали підтвердження, що жінки можуть досягти чималих вершин, дякуючи власним зусиллям через постійне вдосконалення, здобуття нових навичок та знань.

Фото без опису

     Щиро дякуєм, пані Марії, за таку цікаву і змістовну програму тренінгу. До тренінгу приєдналося біля 20 учасників.

     Проєкт "Етнокав'ярня"Скарбниця ідей та традицій"виконується випускницями Академії Жіночого Лідерства, яка реалізується Українським Жіночим Фондом в партнерстві з Національним Демократичним Інститутом Міжнародних Відносин (NDI) в рамках програми "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність(DOBRE)". Ланчинська селищна рада є партнером програми DOBRE, яка реалізується консорціумом організацій на чолі з організацією Всесвітні Громади( Global Communities) й фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID)

 

@USAID Ukraine - USAID Україна

@Український Жіночий Фонд / Ukrainian Women's Fund

@NDI Ukraine - National Democratic Institute

@Програма DOBRE

@Global Communities

 

#АЖЛ

#DOBRE

#НДІ