Фото без опису

 

 

Фото без опису

 

УКРАЇНА

ЛАНЧИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Надвірнянського району Івано-Франківської області

вул. Шкільна, 3 селище Ланчин 78455

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

селищного голови

 

від 22 лютого 2021 року № 30/02.1-05                                                          селище Ланчин

 

Про проведення оповіщення призовників

які підлягають призову на військову службу в Ланчинській ТГ

 

 

            На виконання Конституції України, Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», Постанови Кабінету Міністрів України № 921, розпорядження військового комісара Надвірнянського РТЦК та СП № 2, для проведення підготовчих дій щодо призову громадян на строкову військову службу до ЗСУ – весна 2021 року.

 

1.Гриджан Марії Михайлівні – інспектору відділу соціальних послуг, правової та мобілізаційної роботи, Іванішаку Михайлу Михайловичу – старості села Добротів, Кінашу Богдану Дмитровичу – старості Середньомайданського старостинського округу здійснити оповіщення призовників, які проживають на території Ланчинської ТГ та забезпечити їх прибуття для проходження військово-лікарської комісії та уточнення даних до призовної дільниці Надвірнянського РТЦК та СП за адресою: місто Надвірна, вулиця Шевченка, 96 в період часу з 23 лютого 2021 року по 25 лютого 2021 року.

2. Вжити заходи щодо організації призову громадян на строкову військову службу та 100% виконання  завдання – щодо оповіщення осіб чоловічої статі, які проживають на території населених пунктів Ланчинської ТГ.

3. У разі відсутності призовників за місцем їх проживання (реєстрації) довести вищевказану вимогу про виклик до відому власників будинку, у яких вони проживають (зареєстровані).

4. Звернутися до органів Національної поліції щодо громадян, які ухиляються від виконання військового обов’язку, для їх розшуку та доставки до Надвірнянського РТЦК та СП.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на Мельника Михайла Васильовича – заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів.

 

Селищний голова                                                                                           Надія Данилюк