20 лютого – День пам’яті Героїв Небесної Сотні – людей, які заплатили своїм життям за європейське майбутнє України, незалежність та її свободу.

Кожного з нас змінила Революція Гідності. Навчила бути небайдужими, брати на себе відповідальність і стояти за Україну до останнього подиху. Приклад тому – героїчний захист східних рубежів країни саме в ці лютневі дні, волонтерський рух, самопожертва в ім’я незалежності. Небесна Сотня стала для всієї України не лише символом жертовності, героїзму та патріотизму, а й прикладом та джерелом натхнення для наших воїнів, які гідно захищають територіальну цілісність України на сході, утверджуючи право людини на вільне життя.

Українці вибороли право на демократичний європейський розвиток держави і готові боротися за нього та очищення від тоталітарного минулого. Подвиг Героїв Небесної Сотні надихнув на боротьбу з російською агресією сотні тисяч українців. І ми схиляємо голови, віддаючи глибоку шану всім, хто поклав своє життя за свободу рідної землі. Вічна пам’ять і слава Героям! Вони не вмирають, а навічно залишаються нашою славою та небесними захисниками України!

Сьогодні ми не повинні зрадити тих, хто зробив мужній крок до самопожертви та безсмертя! Ми відповідальні перед ними, перед собою та перед нашими дітьми за долю і майбутнє нашої країни!

Слава Україні!

Слава Українському народові!

Вічна Слава Героям!

З повагою

селищний голова                                                                     Надія Данилюк