Сьогодні, 19 лютого, відбулася робоча нарада голови Ланчинської селищної ради Надії Данилюк з начальником відділу взаємодії з роботодавцями Надвірнянської районної філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості Іриною Ткач.

Фото без опису

На якій обговорили орієнтовний графік надання послуг, в тому числі в онлайн форматі, зайнятому, незайнятому населенню та роботодавцям Ланчинської селищної ради Івано-Франківської області фахівцями Надвірнянської районної філії на I півріччя 2021 року. Також визначили дати для надання цих послуг та затвердили їх зміст. А саме:

Фото без опису

- Індивідуальне консультування щодо, пошуку роботи, резервування часу до спеціалісті служби зайнятості через сервіс «Електронна черга», інформування населення про електронні сервіси служби зайнятості, підбору персоналу та укомплектування вакансій в тому числі працевлаштування на громадські роботи тимчасового характеру, тощо;

- Групові, масові та інформаційні та профорієнтаційні заходи, тобто, робочі зустрічі, семінари, інтерактивні заходи, ярмарки вакансій, дні кар’єри.

Фото без опису

«Забезпечення зайнятості населення – одне з головних завдань нашої територіальної громади. Тому я надаю великого значення збереженню і розвитку свого кадрового потенціалу», - зазначила Надія Данилюк.