Фото без опису

 

 

УКРАЇНА

ЛАНЧИНСЬКА СЕЛИЩНА  РАДА

Надвірнянського  району   Івано-Франківської  області

                              

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

селищного голови

 

від 15 лютого 2021 року № 26/ 02.1-05                                                       селище Ланчин

Про запровадження дистанційної

роботи працівникам Ланчинської

селищної ради на період карантину

 

            Відповідно до пункту 20 частини 4 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» від 11 березня 2020 р. № 211, Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», частини другої статті 30 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», з метою запобігання поширенню на території Ланчинської  громади коронавірусу COVID-19: 

            1.Відділу Центр надання адміністративних послуг до кінця лютого місяця 2021року - надання адміністративних послуг проводити з 8.00 год до 13.00год.

            2.Запровадити з 15 лютого 2021року до кінця місяця дистанційну роботу на дому працівникам  виконавчого комітету Ланчинської селищної ради  з ознаками інфекційних захворювань.

3.Упродовж робочого часу, визначеного правилами внутрішнього трудового розпорядку, працівники зобов’язані:

3.1 виконувати обов’язки, передбачені посадовою інструкцією;

3.2 відповідати на дзвінки керівника;

3.3 перевіряти електронну пошту та оперативно відповідати на листи;

3.4 організувати та проводити за розпорядженням керівника виконання поставлених ним завдань за допомогою дистанційних технологій.

4.Відділу документообігу, кадрової, інформаційної та загально-організаційної роботи оприлюднити дане розпорядження на офіційному сайті громади та інформувати жителів громади без нагальної потреби не відвідувати адміністративні будівлі Ланчинської селищної ради.

5.Безпосередній керівник контролює, як працівники дотримуються вимог пункту 3 цього розпорядження та ініціює питання щодо вжиття заходів за дотриманням дистанційної роботи на дому.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

Селищний голова                                                                   Надія  Данилюк