9-го лютого у Ланчинській селищній раді відбулося засідання виконавчого комітету під керівництвом селищного голови Надії Данилюк.

Фото без опису

Під час засідання було розглянуто 13 питань щодо забезпечення  життєдіяльності Ланчинської громади.

1.Про підсумки роботи КНП ЦПМСД;

2.Про підсумки роботи КП «Карпати»;

3.Про затвердження графіку роботи ринку «Торговиця»;

4.Про затвердження списку посадових осіб, підписи яких скріплюються печатками та призначення відповідальних за зберігання та використання печаток і штампів;

5.Про створення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій;

6.Про покладання обов?язків щодо вчинення нотаріальний дій з питань, віднесених до відання виконавчого комітету Ланчинської селищної ради;

7.Про погодження перебування дітей в інтернатних закладах та навчально-реабілітаційних центрах у вихідні та святкові дні;

8. Про надання одноразової грошової допомоги;

9.Про на присвоєння будівельної адреси об'єкту будівництва;

9.Про внесення змін в рішення виконкому від 08.12.2020 №2 «Про затвердження Положення про комісію з питань захисту прав дитини»;

10.Про надання дозволу на зрізання дерев;

11.Про встановлення вартості на послуги 1 години роботи транспортних засобів на 2021 рік;

12. Про надання згоди на розміщення агітаційної палатки;

13.Різне.

Члени виконкому заслухали інформацію головного лікаря КНП ЦПМСД І.В.Тодорів про роботу закладу за 2020 рік.

Фото без опису

Розглянули звернення начальника комунального підприємства «Карпати» Голінея Василя Миколайовича, про погодження режиму роботи ринку «Торговиця»,  керуючись ст.30 Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком селищної ради та вирішили погодити режим роботи ринку «Торговиця»: 

-щовівторка з 06.00 до 15.00 год.

-щочетверга з 6.00 до 15.00 год.

Фото без опису

Призначили відповідальними та поклали обов’язки щодо вчинення нотаріальних дій з питань, віднесених до відання виконавчого комітету Ланчинської селищної ради з 01 березня 2021року на:

-старосту села Добротів – Іванішак Михайла Михайловича (в селі Добротів),

-старосту Середньомайданського старостинського округу – Кінаш Богдана Дмитровича (в селі Середній Майдан, Вишнівці, Глинки).

Прийняли рішення про надання дозволу на присвоєння будівельної адреси об’єкту будівництва, надання  одноразової грошової допомоги. Затверджено склад  комісії ТЕБ та НС, внесено зміни до комісії  з питань захисту прав дитини.

Фото без опису

Надали КП «Карпати» дозвіл  на  зрізання дерев (тополь) в кількості 12 шт.  по  вулиці Горішна, які  досягли вікової межі, аварійні.

Затвердили вартість на послуги транспортних засобів 1 години роботи на 2021 рік: грейдер ВGD-100.02 – 1200 гривень та загального вантажного автопідйомника – 850 гривень.

Фото без опису Фото без опису