Фото без опису

 

 

Шановні жителі Ланчинської громади!

Вітаю Вас із визначним українським державним святом – Днем Соборності України!

 

22 січня 1919 року відбулась історична подія, яку віками втілювали наші пращури – об’єдналися Київ і Львів, Схід і Захід України. Відтоді День Соборності нам нагадує про те, що сила нашої Батьківщини – в єднанні. І не лише територій, а дій і сердець.

Як і колись, так і тепер український народ знову відстоює ідею єдності, соборності та цілісності держави.

В цей надзвичайно важкий час на нас лежить величезна відповідальність – вистояти й утримати наші соборність і незалежність. Українці – мирний народ, який ніколи ні на кого не нападав. Але нам не залишили іншого вибору, як взяти до рук зброю.

Я впевнена, що разом з нашою допомогою тисячі воїнів, які захищають рідну землю, не дадуть ворогу жодного шансу зламати дух українського народу. Кожен з нас мусить докласти і свої зусилля, щоб Україна якнайшвидше перемогла і знову стала соборною – анексований Крим та захоплені ворогом наші території, обов’язково возз’єднаються з Україною.

Я вкотре хочу всіх закликати до єдності, бо коли ми будемо єдиними і згуртованими, стояти плече в плече, лише тоді спільними зусиллями зможемо досягти головної мети. Тільки тоді ще міцніше утвердиться Соборність України.

Відзначення Дня Соборності, вшанування творців Акту Злуки – це не тільки суспільна потреба, а й наш моральний обов’язок – берегти світлу пам'ять незліченних жертв, принесених українським народом на вівтар незалежності, соборності, державності.

Тож вшануймо їх і працюймо разом для світлого майбутнього нашої рідної України! І усвідомлюймо – що лише в єдності і взаємній підтримці зуміємо стати щасливими та заможними господарями на своїй землі.

Бажаю вам незламного українського духу, гордості за рідну націю.

Особлива подяка - нашим воїнам. які на фронті захищають соборну Україну.

Зі святом всіх – з Днем Соборності України !

З повагою

селищний голова                                                                                Надія Данилюк