Фото без опису

12.01.2021 року під головування Ланчинського селищного голови Надії Данилюк відбулося друге засідання виконавчого комітету Ланчинської селищної ради. До порядку денного було запропоновано 24 питання.

1.Про перелік об'єктів та видів суспільно-корисних робіт для виконання громадських робіт на території Ланчинської громади особами притягнутими до адмінвідповідальності та особами засудженими до громадських робіт;

2.Про визначення вартості харчування та встановлення розміру батьківської плати за харчування дітей в закладах освіти на 2021рік;

3.Про підсумки роботи із зверненням громадян, що надійшли до селищної ради за 2020рік;

4.Про встановлення вартості на послуги 1 години роботи транспортних засобів та 1 години роботи прибирання території на 2021рік;

5.Про затвердження тарифів на послуги з вивезення ТПВ та сміття, що надаються КП «Карпати»;

6.Про внесення змін до штатного розпису КП «Карпати»;

7.Про затвердження графіку вивезення сміття та ТПВ;

8.Про на присвоєння будівельної адреси об'єкту будівництва;

9.Про присвоєння поштової адреси об'єкту нерухомого майна (домоволодіння);

10.Про уточнення поштової адреси житлового будинку;

11.Про надання дозволу на встановлення примусового засобу зниження швидкості типу «Лежачий поліцейський» в селищі Ланчин;

12.Про надання дозволу на зрізання дерева;

13.Про надання дозволу на зрізання дерев;

14.Про надання одноразової грошової допомоги;

15.Про надання одноразової грошової допомоги;

16.Про надання дозволу на використання будівельних матеріалів (блоків);

17.Про встановлення інформаційних щитів;

18.Про розгляд електронної петиції;

19.Про доцільність влаштування дитини до закладу на цілодобове перебування;

20.Про призначення днів та годин на побачення;

21.Про призначення днів та годин на побачення;

22.Про усунення перешкод у спілкуванні з дитиною;

23.Розгляд звернення Байляк С.І.

24.Різне.

Члени виконкому схвалили ряд програм та положень, які регулюють діяльність виконавчих органів та комісій селищної ради. Результати засідання:

- розглянуті та затверджені рішення комісії з питань захисту прав дитини.

- вартість харчування у 2021 році одного дня для дітей ясельного віку не зміниться і буде в розмірі – 30 грн., для дітей дошкільного віку – 43 грн. Залишили і не змінною вартість  розміру батьківської плати за харчування дітей у закладах дошкільної освіти та дошкільних групах закладів загальної середньої освіти,що становить 18,00 грн. для дітей ясельного віку та 25,80 грн. для дітей дошкільного віку у Ланчинському ЗДО (ясла-садок) «Ромашка» та 17,20 грн. у Добротівській гімназії.

- затверджено об’єкти та види громадських безоплатних робіт на 2021 рік

- заслухали скільки за 2020 рік до виконавчого комітету селищної ради  всього надійшло звернень, а саме:  899  звернення від громадян, з них:  857 письмових, 42  усних  на особистому прийомі.

-з депутатського  фонду  на  2018-2020 роки  і  клопотання  депутатів  Ланчинської  селищної  ради  Ланчинською селищною  радою, протягом 2020 року було виділено грошову матеріальну допомогу в сумі 228900 грн. громадянам.

- затвердили тарифи на послуги з вивезення ТПВ та сміття для населення в сумі 300 гривень на рік. Встановили наступні пільгові категорії споживачів:

  • Пенсіонери, які проживають самі, перестарілі(особи, які досягли 80 річного віку, за якими здійснюють догляд): сплачують 50% від річної суми оплати за вивіз ТПВ та сміття;

Вивіз ТПВ та сміття здійснювати безкоштовно від домогосподарств, де проживають:

  • Воїни АТО;
  • Інваліди І групи та діти-інваліди до 18 років.

- надали дозвіл на встановлення засобу примусового зниження швидкості типу “Лежачий поліцейський” на автомобільній дорозі комунального значення по вулиці Карпатська (ділянка дороги на з'їзді з вулиці Незалежності за потічком).

- надали одноразові  грошові допомоги.

-  розглянули звернення Байляка С.І. про впорядкування та очищення вулиці Зарічна і вирішили надати комунальним господарствам Ланчинської селищної ради провести упорядкування та очистку від лісоматеріалів вулиці Зарічна в селищі Ланчин.

Всі питання порядку денного прийняті одноголосно.