У селищі Ланчин, центральній садибі громади,  відбулася робоча зустріч селищного голови Ланчинської ОТГ Володимира Поповича  з головою Укравтодору О.Кубраковим,  головою Івано-Франківської ОДА В.Федорівом, заступником голови  Івано-Франківської ОДА  В.Івасиком, начальником служби автомобільних доріг В.Буджаком, головою Надвірнянської РДА В.Паськом,  керівником проекту з реконструкції та будівництва доріг турецької компанії «ОНУР» в Україні Трухан Ільхамі Ібасом, інженером-будівельником Р.Івасівкою, народними депутатами України З.Андрійовичем та Е.Прощуком.

  На робочій нараді В.Буджаком на інформаційному стенді представлено обсяги капітального ремонту доріг на Івано-Франківщині в цілому, в тому числі реконструкцію центральної вулиці Незалежності в селищі Ланчин.

Необхідно зазначити, що виконання  робіт в Ланчині проведено турецькою компанією «ОНУР» , як благодійна допомога. Вартість обєкту будівництва приблизно складає 50 млн. грн.

Голова ОТГ щиро подякував усім учасникам наради основної компанії «ОНУР» за особливе ставлення до Ланчинськї громади

Після основної презентації робоча група під керівництвом голови служби  автомобільних доріг  та головою Івано-Франківської ОДА  відвідали епіцентр стихійного лиха на вул. Зарічна. В ході обговорення прийшли до висновку щодо оперативного реагування на ремонт доріг місцевого комунального значення. Очікується виділення відповідних коштів на фінансування робіт, яке виконає компанія «ОНУР».

Через кілька днів активно розпочнуться ремонтно-відновлювані роботи, крім того, селищним головою направлено звернення до голови Івано-Франківської ОДА  на виділення додаткових коштів щодо берегоукріплення потічка Урюк.