Фото без опису

Дорогі школярі! Шановні вчителі та батьки!

 

Щиро вітаю вас з Днем знань і початком нового навчального року.

 

Перше вересня –  справді стало всенародним святом, яке об’єднує школярів, педагогів і батьків, котре завжди  є урочистим і хвилюючим днем.

Цього дня вперше сядуть за парти і помандрують країною знань 102 маленьких жителів Ланчинської громади. Віднині для них багато чого буде вперше: перший дзвоник, перший шкільний підручник, перший учитель. Бажаю їм бути допитливими, активними і не боятися труднощів.

А ось для одинадцятикласників свято знань сповнене теплого щему, адже воно буде останнім у рідній школі. Цьогорічний перший дзвоник стане для вас, дорогі випускники, своєрідним мірилом вашої дорослості і відповідальності перед нелегким вибором професійної стезі і самостійності у прийнятті рішень. Адже, від вашої небайдужої життєвої позиції великою мірою залежить майбутнє нашої громади і країни.

Складаю подяку вам, педагоги, за відданість молоді та професіоналізм, щоденну працю і за все, що ви робите для підвищення якості нашої освіти, виведення її у європейський простір.

 

Для нас було надзвичайно важливо почати навчальний рік звичним традиційним способом. Щоб діти прийшли до школи, у навчальні класи, до своїх друзів і вчителів.

Не дивлячись на епідемію, дітям потрібне живе спілкування. Їм потрібна безпосередня увага вчителя. Їх природня цікавість і прагнення до нового не може замінити жодна найдосконаліша онлайн система. Сучасний світ змінюється стрімко, технології змінюють одна одну дуже швидко. Але традиційну школу ще не вдалось замінити нічим.

Тож нехай цей особливо важкий час випробувань  стане для всіх нас стимулом для розвитку та професійного росту.

 

Усім Вам, дорогі друзі, зичу мирного неба, щастя, міцного здоров’я, щоб кожен крок, який ви зробите в цьому році приносив задоволення, радість буття, низку успіхів і перемог.

Щасливого навчального року!

 

З повагою

 

Голова Ланчинської селищної ради

об’єднаної територіальної громади                                       Володимир Попович