Фото без опису

 Новий автомобіль кросовер «Renault Duster» отримала Ланчинська ОТГ. Передача службового транспорту відбулася сьогодні, 26 червня. В урочистостях взяли участь депутати обласної ради, керівництво Національної поліції, керівництво громади, священик та мешканці громади.

Напередодні Ланчинська ОТГ взяла участь проєкті «Поліцейський офіцер громади». Завдяки цьому та виконанню умов проєкту, громада тепер буде мати своїх поліцейських офіцерів, головне завдання якого – орієнтуватися на потреби місцевого населення, підтримувати постійний контакт з мешканцями, забезпечувати правопорядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень.

Поліцейський офіцер перебуває в штаті поліції, але в першу чергу підпорядковується керівництву громади.У свою чергу громада забезпечила поліцейського офіцера робочим місцем, усією необхідною технікою та приладдям. Приміщення колишньої селищної ради, в якому вчилися учні Ланчинського ліцею,  віддали у підпорядкування офіцера. За  кошти місцевого бюджету тут створили усі умови, необхідні для його роботи.

Голова Ланчинської ОТГ Володимир Попович впевнений, що поліцейський офіцер стане його першим помічником, а новенький поліцейський автомобіль пришвидшить і значно полегшить роботу офіцера.