Фото без опису

Однією з найактуальніших проблем сучасності є взаємодія людини з природою. Важливим аспектом є освіта людей в області навколишнього середовища, екологічне виховання всього населення, а особливо підростаючого покоління. Екологічна проблема виростає в проблему перетворення стихійного впливу людей на природу, в свідомо, цілеспрямовано,планомірно розвиваючу взаємодії з нею. Така взаємодія  екологічної культури, екологічної свідомості, формування яких починається з раннього дитинства і продовжується все життя.

Одним із напрямків роботи Добротівської бібліотеки є саме виховання читачів екологічної культури. Саме цій темі був присвячений похід на природу. Що ж потрібно знати, як слід діяти, щоб зберегти екологічну чистоту нашої Землі ? Ці питання бібліотечні працівники обговорювали разом  із дітьми, а також відвідали декілька джерел Добротова.

Краса лісів, чистота води залежить від кожного з нас. Нехай кожен подумає, який внесок він може внести в справу охорони навколишнього середовища. Любіть нашу землю! Бо тут ви живете, тут живуть ваші рідні , близькі, друзі. Бо у любові – сенс життя!