У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей.

Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. В них ми бачимо здійснення своїх мрій і сподівань. Тому турбота про дітей, захист їхніх прав мають стати одним із найголовніших наших завдань. Святий обов’язок родини, школи, органів влади та громадськості забезпечити їм належний рівень проживання та виховання, постійно дбати про їхні здібності та всебічний розвиток інтересів. Діти повинні жити в світі, який не знає, що таке жорстокість, біль і насильство. Давайте створимо для них такий світ.

Зігріваймо теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднуймо зусилля заради майбутнього. І тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й  неодмінно стануть гордістю України.

Шановні батьки! Нехай ваші сини та доньки якомога довше залишаються дітьми: безтурботними, веселими, радісними.  Хай  кожна дитина буде здорова і оточена вашою  турботою. Терпіння, доброти, ніжності, достатку та любові вам. Не забувайте, що саме ви відповідаєте за щасливе і безпечне дитинство своїх дітей!

Дорогі юні друзі! Ви – майбутнє нашої держави, яке формується у сьогоденні. Тож наполегливо оволодівайте знаннями, творчо мисліть, розвивайте свої здібності, щоб стати гідними громадянами своєї Батьківщини. Бажаємо вам міцного здоров’я, щастя, добра, родинного затишку й тепла. Нехай ваше життя буде сповнене яскравими барвами радості, приємними враженнями й відкриттями, а небо над головою завжди буде мирним!

Нехай здійсняться всі ваші мрії!   Зі святом Вас!

 

 

Селищний голова                                                                Володимир Попович

Начальник служби у справах дітей                                      Любов Гураль