Фото без опису

6 травня 2020 року відбулася онлайн нарада «День діалогу органів місцевого самоврядування» з головою Івано-Франківської ОДА Віталієм Федорівим.

Темою обговорення стали зібрані проблемні питання від громад Прикарпаття, щодо пандемії, охорони здоровя, бюджетного забезпечення, впровадження секторальних реформ, удосконалення законодавчої бази реформ місцевого самоврядування.

Головою Ланчинської селищної ради ОТГ  Володимиром Поповичем було озвучено три проблеми, які хвилюють жителів нашої громади, а саме:

  • Оплата заборгованості по виконанню договірних умов між мешканцями селища Ланчин, с. Середній Майдан, с. Глинки, с. Вишнівці та товариством з обмеженою відповідальністю «Оскар Агро» і за оренду земель сільськогосподарського призначення.

 

  • Проведення капітального ремонту автомобільної дороги Т-09-05 Делятин-Раківчик через центр громади селища Ланчин із закінченням ремонту ливневої каналізації.

 

  • Питання виділення коштів з екологічного фонду на «Проведення заходів з охорони підземних вод та ліквідації їх забруднення на території Ланчинського та Середньомайданського ліцеїв; Добротівської та Ланчинської гімназії та на території народного дому селища Ланчин.

За підсумками наради головою ОДА обласним службам надані відповідні доручення.