Фото без опису

Ланчинська селищна рада об’єднаної територіальної громади оголошує про прийом заяв кандидатів до складу Антикорупційної ради при Ланчинській об’єднаній територіальній громаді.

Антикорупційна рада є постійно діючим консультативно-дорадчим органом при Ланчинській об’єднаній територіальній громаді.

Члени Антикорупційної ради працюють на громадських засадах.

Основними завданнями Антикорупційної ради є:

- здійснення систематичного аналізу стану запобігання і протидії корупції в Ланчинській селищній раді об’єднаної територіальної громади, підприємствах, установах та організаціях, заснованих на комунальній власності Ланчинської об’єднаної територіальної громади;

- внесення пропозицій щодо формування та реалізації антикорупційної політики, допомога у розробленні проектів актів з цих питань;

- залучення фахових спеціалістів до формування, реалізації та моніторингу антикорупційної політики;

- проведення робочих засідань з питань запобігання корупції на території Ланчинської об’єднаної територіальної громади;

-  виконання інших завдань щодо запобігання корупції.

Склад Антикорупційної ради формується рішенням сесії Ланчинської об’єднаної територіальної громади, включає в себе по 1 представнику від кожного населеного пункту громади, фахівців у галузі запобігання корупції.

Вимоги до кандидатів: житель Ланчинської ОТГ, повна вища юридична освіта (спеціаліст або магістр), досвід роботи з нормативно-правовими актами або у галузі запобігання корупції.

Кандидати подають такі документи:

-заява про участь в конкурсі до селищної ради в довільній формі;

-біографічна довідка в довільній формі;

-копія документа про освіту.

Прийом документів здійснюється за адресою: селище Ланчин, вул.. Шкільна, 3.