Для громад партнерів Програми Dobre розпочався тренінг з "Управління активами в ОТГ". Участь в якому беруть працівники Ланчинської ОТГ, головний спеціаліст відділу економічного розвитку та інвестицій Марія Балабан, спеціаліст відділу економічного розвитку та інвестицій Галина Яремин, спеціаліст відділу архітектури, ЖКГ та земельних відносин Тетяна Хомин.

Проведення тренінгу для представників громад партнерів Програма DOBRE стало можливим завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Програма DOBRE USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) – це п’ятирічна програма, що виконується міжнародною організацією Глобал Ком?юнітіз ( Global Communities ) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Програма спрямована на посилення місцевого самоврядування та створення кращих умов для розвитку ОТГ, підвищення рівня залученості громадян до прийняття рішень та забезпечення підзвітності та прозорості в громадському управлінні.