Фото без опису

24 січня відбувся 11-й фестиваль Різдвяних Вертепів і Колядок - «Василева Розколіда» в приміщенні ресторану «Ювіляр». В ньому взяли участь 11 вертепів та колядників закладів культури та освіти  Ланчинської ОТГ та гурт «Саджавська Драниця» з с. Саджавка Коломийської ОТГ.

Поза конкурсом виступали: народний аматорський вокальний ансамбль «Черлені пацьорки» Делятинського Народного дому; народний аматорський вокальний квартет «Легіт» Надвірнянського РБК.

Надзвичайно яскраві костюми, чарівне виконання колядок, щедрівок – усе зачаровувало гостей заходу, змушувало поринути в глибину наших традицій. Для мешканців нашої громади та всього українського народу лунали віншування та побажання на 2020 рік.

Глядачі мали змогу не тільки насолоджуватися колядками від юних учасників але й покуштувати страви, які є традиційними на  Різдвяні свята смт. Ланчина, с. Добротова та с.Середнього Майдану.

Спеціально для цього заходу був виготовлений святковий торт «Ланчинська громада», який свідчить про згуртованість нашої громади.

Учасники були нагороджені подяками, грошовими преміями та солодощами  від ініціатора Василя Поповича та голови Ланчинської ОТГ Володимира Поповича

Фестиваль відбувся з ініціативи торгового центру «Ювілейний» смт. Ланчин та АЗС-22 за сприянням Ланчинської селищної ради та підприємців ОТГ.