8 листопада 2019 року в приміщенні залу засідань Ланчинської селищної ради ОТГ атестаційною комісіє, створеною при відділі культури, спорту, туризму та зовнішніх зв’язків, проведено чергову атестацію працівників закладів культури громади з метою об'єктивної оцінки професійної кваліфікації і ділових якостей працівників галузі, та для визначення можливості їх професійного розвитку.

Всі працівники галузі культури, які атестувалися, звітували перед атестаційною комісією про виконану робота за час існування ОТГ. Також, комісією, до атестуючих ставилось ряд основних питань, які виносились на атестацію, та питань пов’язаних з перспективою розвитку галузі культури і впровадження реформ.

За результатами голосування комісії, визначалась оцінка професійної кваліфікації: відповідає займаній посаді або виконуваній роботі чи не відповідає займаній посаді.

Всі працівники галузі культури Ланчинської селищної ради ОТГ показали достойні результати роботи та  успішно пройшли атестацію, з чим їх і вітаємо і бажаємо подальшої творчої праці на благо рідного краю.  

Фото без опису