Фото без опису     Фото без опису

11 жовтня 2019 року відбулося засідання позачергової двадцятої сесії Ланчинської селищної ради ОТГ. Розпочато сесію з виконання державного гімну України та проголошення молитви «Отче наш». Депутатами прийнято ряд важливих рішень, зокрема:

1. Відповідно до програми DOBRE Затверджено Програму місцевого економічного розвитку та план дій з її впровадження та Ухвалено План удосконалення надання послуги (утримання та ремонт доріг комунального значення)

2. Радою підтримано звернення Івано-Франківської обласної ради щодо суспільно-політичної ситуації в Україні, а також щодо продовження мораторію на вільний обсяг земель сільськогосподарського призначення.

3. Після довгого обговорення надано дозвіл КП «Карпати» на тимчасове складування твердих побутових відходів в урочищі «Ділок» селища Ланчин.

4. Введено у склад структури 2 посади опалювача та 1 прибиральника (у зв'язку із відкриттям ЦНАПу.

5. Затверджено ПКД на:- капітальний ремонт системи зовнішнього освітлення на території селища Ланчин вул Кооперативна, Лисенка, пр Садової, С.Бандери, Левицького, Л.Українки, Черемшини та вул Л.Українки села Добротів (ТП-254, Тп-477, ТП-186, ТП-137);-формування центру дозвілля та відпочинку (громадський простір);- реконструкція спортивного майданчика у с. Добротів.

6.Внесено зміни до Плану соціально-економічного розвитку.

7. Затверджено протоколи депутатської комісії з питань фінансів, інвестицій та соціально-економічного розвитку

8. Затверджено детальний план території  для будівництва Оглядової вежі та відпочинкової зони Ухвалено  ряд  рішень земельних питань.

Додатково селищним головою внесено  проєкти рішень

- Про направлення на участь у конкурсі проектів регіонального розвитку (проект утеплення Ланчинського ліцею імені Юрія Шкрумеляка на суму 6млн грн) - проєкт  рішення «Про внесення змін до програми Духовне життя»  (Ремонт УГКЦ «Зіслання Святого Духа»).