Фото без опису   Літо - це найбажаніша і найщасливіша пора року для дітей. Під час літніх канікул працівники Ланчинської бібліотеки для дітей у співпраці з педагогами Ланчинського ЦДЮТ провели цікаву вікторину на свіжому повітрі. Наталія Яремин, завідувач дитячої бібліотеки запросила учасників табору "Веселкове літо" на казкові гостини. Діти залюбки поринули в захоплюючий світ доброї і мудрої казки. Літературний поєдинок виявився змістовним та емоційним і кожен проявив себе як гарний знавець казок. Цікавими для них були конкурси "Телеграма від казкового героя", "Розминка", "Загадки казкових героїв". Неабиякий азарт  викликав пісенний конкурс.

Фото без опису

Фото без опису
  Дівчатка і хлопчики із задоволенням відгадували пісні, співали та розважалися. На завершення журі підвело підсумки і визначили переможця. Оля Голіней учениця Ланчинської гімназії набрала найбільшу кількість балів і отримала подарунок від бібліотекарів.
   
Фото без опису

Фото без опису


Фото без опису

Фото без опису
    Учасники заходу отримали велике задоволення від розваг та  спілкування між ровесниками. Бібліотекарі побажали всім присутнім залишатися такими творчими і читаючими.