Фото без опису

Шановні ланчинці, дорогі односельчани!

Традиційно День селища  став великим святом для дітей та дорослих, тому що – це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися  назавжди у селищі з особливим колоритом, традиціями і славною історією. Не можна не згадати виходців з Ланчина митрополита кардинала Михайла Левицького; поета Юрія Шкрумеляка; члена проводу ОУН  Василя Косюка.

Ланчин  красивий і квітучий, але справжньою  окрасою селища є його люди. Ми бачимо їх щодня, вони скромні та працьовиті. Вони не звикли до слави, але їх щоденна праця – то джерело людської мудрості і самовідданості.

Дорогі односельчани! Висловлюю слова глибокої вдячності усім за любов та вірність рідному селищу, за внесок у розвиток та добробут нашого районного краю. Дякую всім, хто не тільки на словах, а й конкретними справами розбудовує та прикрашає свій будинок, свій двір, вулицю, все наше селище.

Сьогодні приємно відзначити, що Ланчин не знижує темпів свого розвитку. 
Тут створюються нові робочі місця, облагороджуються вулиці та сквери. Наші мешканці можуть це спостерігати. Ми займаємося благоустроєм території, боремося за чистоту нашого спільного дому.

Щиро дякуємо вчителям, вихователям, лікарям, працівникам комунальних служб, працівникам сфери побутового обслуговування населення, будівельникам,  аграріям, підприємцям, службовцям та працівникам всіх інших професій. 

Я, бажаю Вам добра та щастя, родинного затишку у Ваших оселях, миру, благополуччя та достатку Вашим сім’ям, успіху в усіх Ваших справах. Нехай здійснюються мрії та надії на краще майбутнє.  
    Нехай мир та добробут  живуть на кожній вулиці, у кожному домі, у кожній родині, поєднуючи всіх нас у згуртовану,  дружну об’єднану територіальну громаду!

Зі святом!  З Днем селища! З днем Павла і Петра!