26  травня   для Ланчинського Центру дитячої та юнацької творчості, стало справжнім святом, адже в цей день відбувся звітний концерт під гаслом «Мир українській землі».

      Наближається  кінець навчального року. Саме час для підведення підсумків, саме час відзвітувати перед громадою за діяльність ЛЦДЮТ протягом навчального року. Таким звітом і став цей концерт.

          Привітати  гуртківців  прийшов голова Ланчинської селищної ради ОТГ Володимир Попович. Він побажав юним талантам  нових перемог і творчих успіхів, а також вручив грамоти  кращим вихованцям і керівникам гуртків. 

У фойє Народного дому  була розміщена виставка робіт декоративно-вжиткового мистецтва на якій гості мали можливість помилуватися неповторними виробами .

        Керівник закладу   Ярослава Недашківська  подякувала батькам за співпрацю і виразила загальну думку, що позашкілля  і надалі буде старатися  тримати високу планку.  

   Концертна програма творчого звіту, яка тривала  2 години, розпочалася віршом «Моя Україна, кохана земля» у виконанні переможця районного конкурсу поезії – Дмитра Нагорняка  та вокально-інструменальною композицією «Гуцульщина» у виконанні  «Оркестру народних інструменів» (кер.Ославська Г.О). Свою творчість подарували глядачам учасники гуртка «Дитячий театр» (кер.Нагорняк Р.Б.), вихованці «Ансамблю дівчат» (кер.Мельник Н.Д.), юні талани гуртка «Розмовляємо польською» (кер.Нагорняк І.В.).   Цікавим  був виступ театрального гуртка (кер.Дем’янчук Г.М.) з п’єсою «Назар Стодоля». Фінальним акордом концерту став музичний подарунок від керівника гуртків Мельника Н.Д. Талант і  творчість панували на сцені. Море позитивних емоцій та вражень від зустрічі із прекрасним світом дитячої творчості отримали глядачі.


     Всі присутні змогли переконатись в тому, що в Центрі дитячої та юнацької творчості кожна дитина може виявити всі свої здібності і таланти, розкрити свої можливості.

Фото без опису