Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

За кошти жителів громади придбано спецавтомобіль швидкої допомоги, з допомогою якого будуть обслуговуватися виклики та проводитися планова медична профілактична робота серед жителів Ланчинської об’єднаної територіальної громади.

Сьогодні, 14 травня, за участі священиків, лікарів, активістів громадськості та представників влади, відбулося освячення даного автомобіля.

Заручитись Божою підтримкою та благословенням вкрай важливо для кожної розпочатої справи, тож отець Василь та отець Тарас освятили новопридбане авто для громади. У промові отці висловили побажання, щоб цей автомобіль завжди був справний та якомога менше виїздив на виклики.

Селищний голова Володимир Попович подякував всім причетним до придбання автомобіля швидкої допомоги та зазначив, що такий спецавтомобіль допоможе покращити рівень медичного обслуговування населення, а також виконання соціального стандарту доїзду бригади медичної допомоги. На відміну від автомобілів радянського зразка нове авто значно полегшить роботу медичного персоналу у наданні ефективної екстреної медичної допомоги жителям Ланчинської  громади.

Офіційна передача автомобіля швидкої допомоги відбудеться після реєстрації та отримання документів у МРЕВ, наповнення необхідними медикаментами відповідно до стандартів Міністерства охорони здоров’я.