Фото без опису         Фото без опису

Фото без опису

Тривають дні великого посту…страстний тиждень. Час молитви та покаяння, час прощення та примирення, час богослужінь, що спонукають до глибоких роздумів над терпінням Ісуса Христа, час Хресної дороги.

24 квітня 2019 року учні 4-Б класу Ланчинського ліцею імені Юрія Шкрумеляка разом з класним керівником Мельничук Н. І. та вчителем з основ християнської етики Григорчук Я.І. провели Хресну дорогу для учнів, вчителів та батьків. З дитячих уст линула щира молитва : «Божий сину, прости нам наші провини. Ми хочемо жити по твоїх заповідях. Господи, вислухай наші молитви!» Розважання та роздуми над страстями Господніми учнів та вчителів стали справжньою духовною поживою в час Великого посту для всіх присутніх. Педагоги Наталія Іванівна та Ярослава Іллінічна своїм прикладом показують учням, як потрібно застосовувати релігійну практику в житті, вчать їх моральних чеснот, виховують згідно з християнськими моральними цінностями.

Відділ освіти. сім’ї та молоді Ланчинської селищної ради ОТГ, дирекція, вчителі, батьки та учні Ланчинського ліцею висловлюють щиру подяку вчителям, батькам та учням 4-Б класу за організацію та проведення Хресної дороги. Нехай Господня ласка зійде на ваші родини, ваших дітей, а Мати Божа візьме під свою опіку. Нехай Хресна дорога для дітей стане щорічною традицією єдності, миру та любові! А Воскресіння Господнє принесе нам всім мир, здоров’я добробут, злагоду, та Боже благословення! Всемилостививий Боже , бережи нашу Україну!