Фото без опису

Відбулася зустріч голови Ланчинської селищної ради ОТГ Володимира Поповича з головою Івано-Франківської ОДА О. Гончаруком. Обговорено питання:

  • щодо соціально-економічного та культурного розвитку ОТГ в 2019р. Особливо наголошено на питанні щодо капітального ремонту центральної вулиці автомобільної дороги Т 09-05Делятин-Раківчик та доріг   комунального та місцевого значення. Зокрема, ремонту та обслуговування  дороги обласного значення Богородчани-Ланчин на ділянці с. Середній Майдан-селище Ланчин
  • щодо виділення коштів на завершення виготовлення проектно- кошторисної документації «Нове будівництво каналізаційних мереж у селищі Ланчин»
  • щодо налагодження роботи Поліцейської станції. А також обговорено ряд інших питань.

Голова ОДА висловив запевнення щодо врахування проблемних питань Ланчинської громади в заходах Програми соціально-економічного розвитку області на 2019рік.

 

Попередньо О. Гончаруку надіслано офіційного листа щодо вирішення проблеми з проведення дрібного ремонту та обслуговування дороги з метою забезпечення автомобільного  сполучення та відновлення автобусного маршруту  сіл С.Майдан, Вишнівці, Глинки з центром об’єднаної територіальної громади в с.м.т. Ланчин