Фото без опису            Фото без опису

Фото без опису

16 січня 2019 року   Ланчинську об’єднану територіальну громаду відвідали експерти проекту «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) Олег Карий та Девід Хоінткіс.

В заході взяли участь: селищний голова Ланчинської ОТГ Володимир Попович, в.о. старости населених пунктів громади, керівники структурних підрозділів Ланчинської ОТГ, представники бізнесу та громадські активісти. На зустрічі обговорювалась економічна ситуація в громаді та можливі шляхи її розвитку. Представники обох сторін розглядали способи покращення інвестиційної привабливості та можливі шляхи розвитку економічної сфери Ланчинської  об’єднаної територіальної громади за допомогою проекту  «DOBRE».

Під час заходу сформовано групи і один представник з групи в ході конструктивного діалогу мав змогу поділитися думками про необхідність тих чи інших перетворень в громаді. Наприкінці зустрічі експерти зазначили, що Ланчинська об’єднана територіальна громада  має всі можливості розвиватися і «DOBRE» буде максимально допомагати всіма можливими способами: як при наданні консультацій та порад експертами, так і при фінансуванні окремих проектів. «Для сталого розвитку об’єднаної громади необхідна активна участь і підтримка самого населення та підприємців. Адже синергія місцевої влади, бізнесу та громадян дасть великий поштовх для виходу на новий рівень, а проект «DOBRE» буде всіляко сприяти цим новим зрушенням».

Принагідно нагадаємо, що за результатами попередньої зустрічі  підтверджено   наміри    реалізації першого проекту «Формування центру дозвілля та відпочинку Ланчинської громади».