Фото без опису Фото без опису

Сьогодні, 4 січня 2019 року відбулася нарада за участю селищного голови Ланчинської селищної ради Поповича В.В. та працівників відділу культури, спорту, туризму та зовнішніх зв’язків. На нараді були присутні заступники голови Ланчинської селищної ради ОТГ – Гресько М.І. та Іванішак В.І. та керівники установ культури Ланчинської ОТГ.

В процесі наради було представлено начальника відділу Іванішака М.М., та розглянуто ряд питань пов’язаних з роботою закладів культури Ланчинської ОТГ.

Особлива увага зверталась на плани роботи установ культури на І квартал 2019 року, графіки роботи установ, підготовку установ до Різдвяних свят та флешмобу «Колядуємо разом!!!». Також було затверджено план нарад працівників культури Ланчинської ОТГ, повідомлено про майбутню атестацію працівників клубних та бібліотечних установ, повідомлено про комплексні обстеження діяльності роботи закладів, та нагадування щодо дотримання порядку та благоустрою установ. Обговорено роботу офіційного сайту Ланчинської громади, та можливості висвітлення інформації про стан та роботу закладів культури на даному сайті. Нараду закінчено виконанням колядки «Добрий вечір тобі».