У п’ятницю 28.12.2018 року начальник управління державної служби  з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області Володимир Чернецький, голова районної державної адміністрації Олександр Кеніз, голова Надвірнянської районної ради Іван Гурмак оглянули приміщення МПК Ланчинської ОТГ. Голова громади Володимир Попович презентував ремонт приміщення, придбання спецтехніки та розказав про умови роботи персоналу. Наголосив що першочерговим завданням керівництва є забезпечення безпеки життєдіяльності громадян. У цьому році реалізовано проект «Назустріч вогневій стихії»: проведено ремонт приміщення, облаштовано систему опалення, придбано мобільний пожежний модуль (мотопомпа) та автовишку.

Управлінням  ДСНС передано в оперативне користування спецавтомобіль – пожежну машину.

Начальник управління вручив відзнаку УДНС України в Івано-Франківській області кращим вогнеборцям – Голінею Миколі Миколайовичу та Яремину Володимиру Іллічу. Нагрудним знаком «За заслуги у сфері цивільного захисту» нагороджений селищний голова Ланчинської ОТГ Володимир Попович.

Керівництвом району підтверджено високу оцінку готовності до гасіння пожеж та цивільного захисту населення.

Вітаючи з прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим О. Кеніз та І. Гурмак побажали миру, здоров’я і спокою та сухих рукавів у пожежному автомобілі.