Фото без описуФото без опису14 жовтня українці святкували  День захисника України.  Історично саме на Покрову вшановували військо,  а також відзначали створення Української повстанської армії. 

  У Ланчинському Центрі дитячої та юнацької творчості  для відзначення цього дня  був проведений виховний захід «Славні лицарі України».

Мета даного заходу була  такою:

  • виховати  в учнівської молоді патріотизм, любові до України, національну гідность, збільшити  кількість дітей та молоді, які пишаються своїм українським походженням, громадянством та готові до захисту своєї Батьківщини.

     Запрошеними гостями були :

  • Учасник бойових дій на Донбасі – Білавич Дмитро Миколайович, який розповів дітям про час  свого перебування на сході України, про наше військо, про  деталі неоголошеної російсько-української війни.
  • Яремин Наталія Михайлівна – завідувач дитячої бібліотеки, яка підготувала виставку літератури, а також до сліз зворушила доповіддю  про захисників нашої держави .

   Фото без опису Завершилося дане  дійство  піснею «Ой у лузі червона калина» у виконанні  вихованців гуртка « Ансамбль дівчат» (кер.Мельник Н.Д).

Фото без описуФото без опису