Селищний голова Володимир Попович перебуває з робочою поїздкою у Тернополі, де кілька днів проходять заходи, організовані Асоціацією міст України. Зокрема селищний голова бере участь у Дні діалогу з владою. Організатори - Асоціація міст України (АМУ). Серед запрошених на захід Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, міністри, народні депутати України.

За інформацією організаторів, у Дні діалогу з владою беруть участь представники органів місцевого самоврядування, державної влади, міжнародних організацій. Учасники обговорять стан та перспективи реформи децентралізації в Україні, що зроблено, та які проблеми існують у цій сфері. Буде розглянуто рівень бюджетного фінансування територіальних громад, питання законодавчого забезпечення сфери містобудування та роботи житлово-комунального господарства.

Серед тем обговорення також нові можливості соціально-культурного розвитку громад, участь представників громади у реалізації важливих для міст проектів, програм. Зокрема запланована презентація державної програми сприяння молодіжному будівництву.