Фото без опису

Шановні підприємці!

Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем підприємця!

Уже традиційно у першу неділю вересня, згідно з Указом Президента України, у нашій державі відзначається День підприємця. Це свято започатковане з урахуванням великої ролі підприємництва у здійсненні економічних реформ в Україні, вирішенні соціально-економічних проблем і визнанням його впливу на формування, становлення і розвиток національної економіки.

Проявляючи ділову ініціативу і наполегливість, ви сприяєте реалізації започаткованих в Україні реформ, підвищенню конкурентоспроможності вітчизняної продукції, розширенню асортименту товарів і послуг та працюєте на потреби кожного споживача.

 Розвиток малого і середнього бізнесу – основа успішної економіки . Від підприємців багато в чому залежить створення нових робочих місць, поповнення бюджетів і, відповідно, соціальна стабільність у суспільстві.

У переддень вашого свята прийміть найщиріші вітання та побажання успіхів у вашому бізнесі.

Щира вдячність вам за те, що в нелегкий для України час, ви берете активну участь у вирішенні економічних та соціальних проблем громади.

Зичу вам та вашим родинам миру, міцного здоров'я, щедрої світлої долі, добробуту, злагоди, витримки, оптимізму і невичерпної наснаги у праці.

Нехай кожна започаткована вами справа буде вдалою і успішною, постійно зростають обсяги вашого виробництва, реалізації товарів та послуг, збільшуються надходження та прибутки!

З повагою,

селищний голова   Володимир Попович