Фото без опису

 

16 серпня голова селищної ради Ланчинської ОТГ Володимир Попович спільно з заступником голови Ланчинської селищної ради М.Греськом, начальником відділу освіти, сім’ї та молоді А.Микитином та головним фахівцем Держпродспоживслужби Г. Мандзюк  здійснили об’їзд шкіл щодо перевірки готовності навчальних закладів до нового навчального року.

 З цього приводу В.Попович зауважив: «У ході підготовки навчальних закладів до нового навчального року основними проблемами є теплозабезпечення та енергозбереження, створення належних умов для навчання дітей початкових класів».

Керівництво відвідало навчальні заклади у с. Добротів та селищі Ланчин. Основна увага при інспектуванні приділялася питанню проведення поточних та капітальних ремонтів ліцею та гімназій Ланчинської ОТГ. Так, у навчальних закладах поточні ремонти в класних кімнатах, шкільних коридорах підходить до завершення, тож класи вже чекають на заняття дітвору.

Селищний голова відзначив належну підготовку навчальних закладів до нового навчального року. Водночас поцікавився проблемними питаннями функціонування кожного закладу освіти та висловив свої зауваження та пропозиції. Підсумки відвідувань оформлено відповідними актами.

Хід підготовки закладів освіти вселяє упевненість, що 1 вересня діти Ланчинської громади прийдуть у чисті, відремонтовані школи. 

 Підготовка закладів освіти до роботи у новому навчальному році перебуває під постійним контролем та у зоні особливої уваги керівництва Ланчинської ОТГ.