Фото без опису Фото без описуФото без опису

02 серпня 2018 року відбулося засідання позачергової восьмої сесії сьомого демократичного скликання Ланчинської селищної ради об’єднаної територіальної громади під головуванням селищного голови ОТГ Володимира Поповича. 

До сесійної зали на пленарне засідання прибули 18 із 26 депутатів Ланчинської селищної ради  ОТГ. Крім того, в роботі сесії взяли участь, заступник голови селищної ради ОТГ Василь Іванішак та заступник голови селищної ради ОТГ Михайло Гресько, голова Середньомайданської сільської ради Ольга Бевзюк, начальники відділів селищної ради ОТГ.

На розгляд сесії було винесено ряд питань порядку денного, які пройшли попереднє обговорення на засіданнях постійних комісій селищної ради. Основним серед яких, про надання згоди на добровільне приєднання територіальних громад сіл Середній Майдан, Вишнівці, Глинки Середньомайданської сільської ради Надвірнянського району Івано-Франківської області до Ланчинської селищної об’єднаної територіальної громади Надвірнянського району Івано-Франківської області. Доповідачем якого був селищний голова Ланчинської селищної ради Володимир Попович.

Враховуючи наші спільні історичні, природні, етнічні, культурні та інші чинники,  що впливають на соціально-економічний розвиток об’єднаної територіальної громади, якість та доступність публічних послуг, що надаються об’єднаною територіальною громадою рішення щодо добровільного об’єднання територіальних громад прийнято одноголосно.

Також на сесії розглядалися наступні питання:

 Про затвердження розпорядження селищного голови від 05.06.2018р.

 Про затвердження проектно-кошторисної документації на «Капітальний ремонт  фасаду приміщення Ланчинської ЗОШ І-ІІІ ст. (ліцею) Ланчинської ОТГ».

Про затвердження проектно-кошторисної документації на «Капітальний  ремонт влаштування системи зовнішнього  освітлення на території селища Ланчин Ланчинської ОТГ».

Про затвердження протоколів № 8 від 04.07.2018р. та № 9,10 від 23.07.2018р. засідання комісії з питань фінансів, інвестицій та планування соціально-економічного розвитку «Про внесення змін до селищного бюджету на 2018р.»

Про внесення змін до рішення сесії від 28.12.2017р. №53 «Про селищний бюджет на 2018рік».

Про участь у дев’ятому обласному конкурсі проектів та програм розвитку місцевого самоврядування.

Про надання дозволу на забір гравію із русла річки Прут в кількості 300м3.

Різне.

 

Депутати активно брали участь у обговоренні усіх питань сесії, вносили пропозиції та доповнення до проектів рішень.  За результатами розгляду питань, прийнято відповідні рішення.